Marketing

Webkoning in Haren, Groningen combineert de marketinggedachte met webdesign en andere producten. Onze ontwerpen zijn erop gericht uw klanten te bereiken en hen te laten zien dat u de juiste leverancier bent om mee in zee te gaan. Ook maken we het zo makkelijk mogelijk contact op te nemen via contactformulieren, telefoon of email door middel van zogenaamde “call-to-action” elementen die in de website worden ingebouwd.

Ons sterke punt is dat we ons inleven in de wensen van zowel uw klant als de ambitie van uw bedrijf en dit weten om te zetten in goed werkende websites die ook goed gevonden worden (SEO), in marktonderzoek, marketingplannen, logo-ontwerp, mailings, of andere middelen om met uw klanten te communiceren.

Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden en ervaringen, uiteenlopend van marketing en verkoop, het redigeren van teksten en het verzorgen van uw vindbaarheid van uw website, via grafisch- en internetontwerp, van drukwerk tot het echte programmeerwerk en het ontwerpen van software op maat. Dit maakt Webkoning tot uw ideale partner voor advies en ondersteuning en voor het produceren van uw marketinguitingen.